Technologie dla przemysłu spożywczego

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Wybierz aby przejrzeć maszyny i urządzenia

Aktualnie najpopularniejsze wyniki wyszukiwań

Linia do ciągłego prażenia ziaren kakaowca

Linia do ciągłego prażenia ziaren kakaowca

Przy przetwarzaniu czekolady kolejnym po procesie kondycjonowania i fermentacji etapem jest prażenie w...

System homogenizacji ciągłej

System homogenizacji ciągłej

Pewne procesy mieszania stanowią wyjątkowe wyzwania i producenci potrzebują urządzeń zaprojektowanych po to,...

Przemysłowy kociołek do gotowania próżniowego

Przemysłowy kociołek do gotowania próżniowego

Wysoka temperatura, utlenianie i odparowanie mogą przy dłuższych cyklach gotowania konwencjonalnego negatywnie wpływać...

Nie jesteś pewien czego szukasz?

       
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

VikingMasek x Grokam - Success story

Intratna inwestycja firmy Grokam Sukces saszetkarki Viking Masek ST560/ST800   Na początku roku 2014, w firmie Grokam Gbl, prowadzącej działalność produkcyjną na rynku suplementów diety, zainstalowana została nowoczesna saszetkarka do...

> Czytaj dalej

Firmy VEKAMAF & KREYENBORG połączyły siły, by obsługiwać polski przemysł spożywczy

Rotterdam, 29 listopada 2016 r. VEKAMAF – wiodąca grupa sprzedażowo-serwisowa w Europie Wschodniej - nawiązała współpracę z KREYENBORG celem rozpowszechnienia na polskim rynku produkcji spożywczej innowacyjnych technologii podczerwieni: FoodSafety-IRD. „Jesteśmy...

> Czytaj dalej