Technologie dla przemysłu spożywczego

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 6 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Temperometr do czekolady

Temperometr do czekolady

Do utrzymania, a tym bardziej podniesienia jakości produkowanej czekolady wymagany jest miernik stanu...

Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą

Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą

Czy rozwiązanie do oblewania czekoladą aktualnie stosowane w Twojej firmie powoduje, że tracisz...

Maszyna do temperowania czekolady

Maszyna do temperowania czekolady

Jeżeli dotychczasowe temperówki do czekolady o budowie konwencjonalnej są przyczyną podwyższonych wydatków ze...

Energooszczędna maszyna do temperowania czekolady

Energooszczędna maszyna do temperowania czekolady

Czy potrzebujesz obniżyć zużycie energii ze względu na rosnące koszty elektryczności lub bardziej...

Kondycjoner mas cukierniczych o wysokiej wydajności

Kondycjoner mas cukierniczych o wysokiej wydajności

Popraw wygląd polew na swoich produktach odpowiednio kontrolując skład krystaliczny polewy.  Poddając masy...

Maszyna do temperowania o wysokiej wydajności

Maszyna do temperowania o wysokiej wydajności

Pozwala na przygotowanie mieszanek czekoladowych do powlekania Twoich produktów. Zapewnia zwiększenie atrakcyjności produktu...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA

Nie jesteś pewien czego szukasz?

       
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.