Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejBranża spożywcza i napojów wymaga całkowitego usunięcia zawiesiny ogólnej (TSS), materii organicznej w formie biochemicznego...
Jeżeli szukasz kompaktowego i trwałego rozwiązania do usuwania zanieczyszczeń organicznych ze swoich ścieków przemysłowych i...
W branży o ściśle uregulowanych parametrach odprowadzanych ścieków praktycznie niemożliwe jest zaprojektowanie oczyszczania przebiegającego w...
Do usuwania związków organicznych ze ścieków najlepszym rozwiązaniem jest metoda UASB z zawieszonym osadem i...
Surowy biogaz powstający przy fermentacji (na przykład w procesie beztlenowym) składa się w około 60%...
Surowy biogaz powstający przy fermentacji (na przykład w procesie beztlenowym) składa się w około 60%...
Branża spożywcza generuje olbrzymie ilości odpadów. Powstają one zarówno w zakładach produkcyjnych i centrach dystrybucyjnych,...
W celu zbierania danych o możliwości skalowania oraz uzyskania niewielkich próbek substancji o wysokiej temperaturze...
Pilotażowy destylator warstewkowy pozwala na otrzymywanie danych do zwiększenia skali podczas badań pilotażowych. Destylacji warstewkowej...
Korzystając z pilotażowej destylacji warstewkowej z przegarnianiem można dzięki zastosowaniu obniżonego ciśnienia uzyskać znaczne obniżenie...
Korzystając z pilotażowej destylacji z krótką ścieżką można dzięki zastosowaniu obniżonego ciśnienia uzyskać znaczne obniżenie...
Poziome wyparki cienkowarstwowe pozwalają zwiększyć czas przebywania produktu i umożliwiają osiągnięcie wysokiej szybkości odparowania oraz...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.