Ciągły | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 18 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Tabletkarka do małych i średnich partii produkcyjnych

Tabletkarka do małych i średnich partii produkcyjnych

PROTAB™ 300, to rotacyjna tabletkarka odpowiednia do prac badawczo-rozwojowych oraz produkcji małych i średnich partii....

Maszyna do formowania chleba kwadratowego lub prostokątnego

Maszyna do formowania chleba kwadratowego lub prostokątnego

Automatyczne maszyny do formowania chleba powinny umożliwiać uformowanie różnych rodzajów ciasta w gamę wyrobów takich...

Automatyczny system do odlewania w podwójnych formach

Automatyczny system do odlewania w podwójnych formach

Oferuje zamykanie podwójnych form „książkowych” stosowanych w produkcji jajek, kulek, muszelek i innych figurek trójwymiarowych....

Maszyna do obtaczania trufli czekoladowych

Maszyna do obtaczania trufli czekoladowych

Do automatycznego oblewania okrągłych trufli. Zacznij zwiększać produkcję, nie rezygnując z wysokiej jakości Maszyna do...

Karuzela do czekolady do produkcji na dużą skalę

Karuzela do czekolady do produkcji na dużą skalę

Służy do produkcji figurek czekoladowych na większą skalę Rozpocznij wielkoskalową produkcję szerokiej gamy figurek czekoladowych...

Dostawiany moduł oblewarki do automatycznej maszyny temperującej

Dostawiany moduł oblewarki do automatycznej maszyny temperującej

Może być stosowany w branży cukierniczej do powlekania czekoladą orzechów, lodów, toffi, herbatników i ciastek....

Półautomatyczna linia do formowania pełnych czekoladek

Półautomatyczna linia do formowania pełnych czekoladek

Idealne urządzenie do zwiększania produkcji tabliczek lub nadziewanych czekoladek. Odlewanie tabliczek lub oblewanie od spodu...

Linia do formowania pralin, tabliczek i babeczek

Linia do formowania pralin, tabliczek i babeczek

Pozwala zautomatyzować proces odlewania pralin, tabliczek i babeczek w produkcji rzemieślniczej. Rozpocznij automatyzację procesu odlewania...

Oblewarka do czekolady o średniej wydajności produkcji

Oblewarka do czekolady o średniej wydajności produkcji

Oblewarka klasy premium do pracy z wydajnością od 100 do 500 kg/h Wszystkie ruchy można...

Depozytor do napowietrzanych mas

Depozytor do napowietrzanych mas

Czy chcesz pracować z najbardziej delikatnymi, napowietrzanymi masami, zachowując najwyższą jakość produktów? Tradycyjne depozytory obchodzą...

Depozytor do czekolady o wysokiej prędkości

Depozytor do czekolady o wysokiej prędkości

Czy potrzebujesz rozwiązania pozwalającego wytwarzać wiele różnych produktów - w formach, podłużnych, karmelowych, z dodatkami,...

Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą

Maszyna do temperowania i oblewania czekoladą

Czy rozwiązanie do oblewania czekoladą aktualnie stosowane w Twojej firmie powoduje, że tracisz pieniądze? Czy...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.