Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejOferująca szerokie możliwości i łatwa w obsłudze zautomatyzowana temperówka przeznaczona dla rzemieślniczych wytwórni produktów z...
Jest przeznaczona głównie do podawania czekolady do oblewarek, małych depozytorek i układów dekorujących. Profesjonalne temperowanie...
Temperówka ciągła do procesu na średnią skalę. Rozpocznij produkcję, prowadząc opłacalny proces ciągły HST-150 firmy...
Czy rozwiązanie do oblewania czekoladą aktualnie stosowane w Twojej firmie powoduje, że tracisz pieniądze? Czy...
Jeżeli dotychczasowe temperówki do czekolady o budowie konwencjonalnej są przyczyną podwyższonych wydatków ze względu na...
Czy potrzebujesz obniżyć zużycie energii ze względu na rosnące koszty elektryczności lub bardziej restrykcyjne wskaźniki...
Do cienkowarstwowej obróbki czekolady, mieszanin i mas czekoladowych. Oszczędność czasu, energii i powierzchni Konsza mokra...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.