Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejPowlekanie ziaren lub orzechów lukrem jest procesem powszechnie stosowanym przy wytwarzaniu wielu produktów piekarniczych, jednakże...
Jest to idealna maszyna do temperowania nadzień na bazie czekolady oraz czekolad smakowych Zacznij temperować...
Temperówka automatyczna do produkcji szarżowej na średnią skalę. Rozpocznij temperowanie prowadząc energooszczędny proces HMT 100...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Dokładna i nie sprawiająca trudności w konserwacji filtracja cieczy o wysokiej zawartości zanieczyszczeń jest kluczowym...
W każdej branży, od przetwarzania surowców chemicznych po produkcję energii i wytwarzanie olejów jadalnych jakość...
Dokładna i nie sprawiająca trudności w konserwacji filtracja cieczy o wysokiej zawartości zanieczyszczeń jest kluczowym...
Dokładna i nie sprawiająca trudności w konserwacji filtracja cieczy o wysokiej zawartości zanieczyszczeń jest kluczowym...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.