Dążymy do służenia naszym klientom najlepszym w swojej klasie doradztwem technologicznym, zarządzaniem projektem i obsługą serwisową. Nasi inżynierowie pomagają zakładom produkcyjnym udoskonalić jakość produktu końcowego oraz zwiększyć bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych. Naszą zaletą jest praca w różnorodnych zakładach produkcji spożywczej. Obejmują one wyspecjalizowanych producentów aromatów, przypraw i sosów. Pracujemy także dla dostawców napojów typu instant, gotowych dań i zupek makaronowych oraz słodyczy i czekolad. Ścisła współpraca z siecią dobranych międzynarodowych partnerów sprawia, że możemy pozostać inspirującym partnerem do rozmowy dla naszych klientów. Dbamy o to, by nasi inżynierowie byli cyklicznie szkoleni z najnowszych procesów, technik pakowania i automatyzacji i stale szukamy możliwości zapoznania się z nowymi trendami oraz innowacjami.
Czytaj dalejTunele bazujące na zasadzie zamrażania produktów w stanie fluidalnym wprowadziły już wiele lat temu nową...
Urządzenia do mrożenia pracujące w sposób tradycyjny to zwykle dużych rozmiarów tunele lub spirale, w...
Podstawowym problemem w procesie zamrażania są zmiany jakościowe wynikające z dehydratacji, działania dużych kryształów na...
Mrożenie wielkotonażowe wymaga zwykle zaangażowania urządzeń znacznych rozmiarów zajmujących dużą powierzchnię produkcyjną. Wymóg wysokiej wydajności...
Produkty proszkowe mają tendencję do sklejania się podczas suszenia próżniowego. Jest to dodatkowy etap w...
Cukier puder jest głównym składnikiem wielu wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Dla mniejszych producentów zakup gotowego...
Do produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym. Najbardziej wszechstronny i łatwy...
Wiele procesów cukierniczych i piekarskich wymaga równomiernego zmielenia składników typu orzechy, nugat, ciasteczka, czekolada i...
Do uzyskania jednostajnej jakości ciasta dozowanego do form wymagane są maszyny o wysokiej precyzji. Gotowy...
Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki. Indywidualna oś obrotu...
Do nakładania miękkich nadzień bezpośrednio na taśmy chłodzące. Rozpocznij nadziewanie i chłodzenie z użyciem wydajnego...
Zautomatyzowany depozytor, który może odlewać masę do form lub dekorować powierzchnie ciekłą czekoladą dzięki nowoczesnej...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.