Dążymy do służenia naszym klientom najlepszym w swojej klasie doradztwem technologicznym, zarządzaniem projektem i obsługą serwisową. Nasi inżynierowie pomagają zakładom produkcyjnym udoskonalić jakość produktu końcowego oraz zwiększyć bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych. Naszą zaletą jest praca w różnorodnych zakładach produkcji spożywczej. Obejmują one wyspecjalizowanych producentów aromatów, przypraw i sosów. Pracujemy także dla dostawców napojów typu instant, gotowych dań i zupek makaronowych oraz słodyczy i czekolad. Ścisła współpraca z siecią dobranych międzynarodowych partnerów sprawia, że możemy pozostać inspirującym partnerem do rozmowy dla naszych klientów. Dbamy o to, by nasi inżynierowie byli cyklicznie szkoleni z najnowszych procesów, technik pakowania i automatyzacji i stale szukamy możliwości zapoznania się z nowymi trendami oraz innowacjami.
Czytaj dalejAutoklaw do sterylizacji jest kluczowym urządzeniem w liniach produkcyjnych konserw. Przeprowadza on sterylizację, która zapewnia...
Zautomatyzowane kartoniarki są dobrym rozwiązaniem dla osiągnięcia niezawodności i zwiększenia cyklu produkcyjnego w ostatnim etapie...
Firmy produkujące opakowania muszą zwracać uwagę nie tylko na ochronę produktów, ale także na kształt...
Jeśli chodzi o mrożonki, wybór wysokiej jakości opakowania ma fundamentalne znaczenie dla ochrony przed przedostawaniem...
W przypadku opakowań zbiorczych najpopularniejszego napoju – kawy, bardzo ważną kwestią jest możliwość obsługi różnych...
W przemyśle spożywczym duża liczba produktów sypkich - np. makaron, musi być pakowana w kartony...
Do produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym. Najbardziej wszechstronny i łatwy...
Połączenie produktów ze strumieni wytwarzanych przez odrębne pakowarki w jeden wielopak zazwyczaj w branży spożywczej...
Przygotowywanie wielopaków z Państwa produktami może być czasochłonnym procesem. Każda torebka z pakowarki wymaga sprawdzenia...
Pakowanie flow-pack w konfiguracji poziomej jest sprawdzonym rozwiązaniem pakowania herbatników i podobnych wyrobów piekarniczych. Jednakże...
Owijanie z zamknięciem X-fold jest popularną metodą pakowania krakersów, ciasteczek i podobnych produktów piekarniczych. Tradycyjne...
Opakowania stojące doypack i inne podobne produkty w torebkach są bardzo popularną metodą pakowania produktów...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.