Dążymy do służenia naszym klientom najlepszym w swojej klasie doradztwem technologicznym, zarządzaniem projektem i obsługą serwisową. Nasi inżynierowie pomagają zakładom produkcyjnym udoskonalić jakość produktu końcowego oraz zwiększyć bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych. Naszą zaletą jest praca w różnorodnych zakładach produkcji spożywczej. Obejmują one wyspecjalizowanych producentów aromatów, przypraw i sosów. Pracujemy także dla dostawców napojów typu instant, gotowych dań i zupek makaronowych oraz słodyczy i czekolad. Ścisła współpraca z siecią dobranych międzynarodowych partnerów sprawia, że możemy pozostać inspirującym partnerem do rozmowy dla naszych klientów. Dbamy o to, by nasi inżynierowie byli cyklicznie szkoleni z najnowszych procesów, technik pakowania i automatyzacji i stale szukamy możliwości zapoznania się z nowymi trendami oraz innowacjami.
Czytaj dalejMieszadło dedykowane do kontenerów IBC. Idealne do mieszania dużych ilości cieczy z cieczą, oleju z...
Autoklaw do sterylizacji jest kluczowym urządzeniem w liniach produkcyjnych konserw. Przeprowadza on sterylizację, która zapewnia...
Produkty proszkowe mają tendencję do sklejania się podczas suszenia próżniowego. Jest to dodatkowy etap w...
Jednym z największych wyzwań podczas produkcji pasty do zębów jest dyspergowanie i mieszanie proszków w...
Receptury przy produkcji kremów lub maści mogą mieć postać emulsji woda w oleju (w/o) lub...
Kociołki i mieszalniki do sosów tradycyjnie projektuje się pod jeden konkretny proces. Oznacza to, że...
Do produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym. Najbardziej wszechstronny i łatwy...
Chcąc dokładnie wymieszać produkty spulchniane, należy liczyć się z koniecznością zmniejszenia objętości zawartego w mieszance...
Produkty cukiernicze i piekarnicze najwyższej jakości wymagają sposobu na wydajne i sprawne mieszanie ciast, kremów...
Wydajne i skuteczne mieszanie twardych mas lub produktów o wysokiej lepkości typu guma do żucia...
Dokładne wymieszanie ciast rzadkich, kremów i innych delikatnych sosów i emulsji wymaga długiego czasu, co...
Powlekanie ziaren lub orzechów lukrem jest procesem powszechnie stosowanym przy wytwarzaniu wielu produktów piekarniczych, jednakże...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.