Dozowanie | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do służenia naszym klientom najlepszym w swojej klasie doradztwem technologicznym, zarządzaniem projektem i obsługą serwisową. Nasi inżynierowie pomagają zakładom produkcyjnym udoskonalić jakość produktu końcowego oraz zwiększyć bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych. Naszą zaletą jest praca w różnorodnych zakładach produkcji spożywczej. Obejmują one wyspecjalizowanych producentów aromatów, przypraw i sosów. Pracujemy także dla dostawców napojów typu instant, gotowych dań i zupek makaronowych oraz słodyczy i czekolad. Ścisła współpraca z siecią dobranych międzynarodowych partnerów sprawia, że możemy pozostać inspirującym partnerem do rozmowy dla naszych klientów. Dbamy o to, by nasi inżynierowie byli cyklicznie szkoleni z najnowszych procesów, technik pakowania i automatyzacji i stale szukamy możliwości zapoznania się z nowymi trendami oraz innowacjami.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 45 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Tunel do mrożenia IQF

Tunel do mrożenia IQF

Tunele bazujące na zasadzie zamrażania produktów w stanie fluidalnym wprowadziły już wiele lat temu nową...

Zamrażarka kontaktowa

Zamrażarka kontaktowa

Urządzenia do mrożenia pracujące w sposób tradycyjny to zwykle  dużych rozmiarów tunele lub spirale, w...

Zamrażarka uderzeniowa (impingement)

Zamrażarka uderzeniowa (impingement)

Podstawowym problemem w procesie zamrażania są zmiany jakościowe wynikające z dehydratacji, działania dużych kryształów na...

Zamrażarka spiralna Easy Freeze

Zamrażarka spiralna Easy Freeze

Mrożenie wielkotonażowe wymaga zwykle zaangażowania urządzeń znacznych rozmiarów zajmujących dużą powierzchnię produkcyjną. Wymóg wysokiej wydajności...

Zasilany pompą depozytor czekolady do produkcji pastylek, kropelek i kawałków czekolady

Zasilany pompą depozytor czekolady do produkcji pastylek, kropelek i kawałków czekolady

Do produkcji ciągłej pastylek, kropelek i kawałków czekolady na przenośniku taśmowym. Najbardziej wszechstronny i łatwy...

Maszyna dozująca ciasto rzadkie do produkcji ciastek

Maszyna dozująca ciasto rzadkie do produkcji ciastek

Do uzyskania jednostajnej jakości ciasta dozowanego do form wymagane są maszyny o wysokiej precyzji. Gotowy...

Wielorzędowy depozytor do czekolady one-shot

Wielorzędowy depozytor do czekolady one-shot

Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki. Indywidualna oś obrotu...

Jednorzędowy depozytor tłokowy do miękkich nadzień

Jednorzędowy depozytor tłokowy do miękkich nadzień

Do nakładania miękkich nadzień bezpośrednio na taśmy chłodzące. Rozpocznij nadziewanie i chłodzenie z użyciem wydajnego...

Napędzany serwomechanizmami depozytor do czekolady

Napędzany serwomechanizmami depozytor do czekolady

Zautomatyzowany depozytor, który może odlewać masę do form lub dekorować powierzchnie ciekłą czekoladą dzięki nowoczesnej...

Depozytor one-shot o ruchu w dwóch płaszczyznach (2D)

Depozytor one-shot o ruchu w dwóch płaszczyznach (2D)

Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki, a stosowane urządzenie...

Depozytor one-shot o ruchu w trzech płaszczyznach (3D)

Depozytor one-shot o ruchu w trzech płaszczyznach (3D)

Technologia one-shot opiera się na zsynchronizowanym wtryskiwaniu do formy nadzienia i otoczki, a stosowane urządzenie...

Nadziewarka tłokowa do wtłaczania kremów do form

Nadziewarka tłokowa do wtłaczania kremów do form

Idealna nadziewarka do kremów, która charakteryzuje się dokładnością i możliwością pracy z kremami zawierającymi cząstki...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.