Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejCzyszczenie ruchomych części w tradycyjnym systemie filtracji może być problematyczne i kosztowne przy prowadzeniu działalności...
Systemy filtracji cieczy z zawiesiną ciał stałych mogą stanowić wyzwanie z powodu problemów z korozją...
W ostatnich latach usuwanie siarki stało się przedmiotem rosnącej uwagi ze względu na obawy dotyczące...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Uzyskanie czekolady wysokiej jakości wymaga specjalistycznych rozwiązań konszowania. Niezbędne jest zapewnienie precyzyjnego sterowania temperaturą i...
Konszowanie odgrywa istotną rolę w rozwijaniu smaku czekolady. Prowadzenie prób laboratoryjnych i prace rozwojowe wymagają...
Podczas opracowywania procesu oczyszczania pDNA w celu późniejszego przeniesienia do produkcji niezwykle istotna jest ocena...
Przy wydzielaniu konkretnej biocząsteczki, na przykład antyciał IgM lub cząsteczek wirusa lub wirusopodobnych zazwyczaj pierwszym...
Konszowanie pozwala zmniejszyć zawartość wilgoci w płatkach czekoladowych i jednocześnie usunąć niepożądane, lotne związki zapachowe....
Konszowanie na sucho powoduje redukcję wilgoci w płatkach czekolady i jednoczesne usuwanie związków lotnych i...
Dokładna i nie sprawiająca trudności w konserwacji filtracja cieczy o wysokiej zawartości zanieczyszczeń jest kluczowym...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.