Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejPasteryzacja przy pomocy pary lub innych nośników ciepła ma swoje ograniczenia co skutkuje nierównomiernym efektem...
Właściwe przechowywanie nasion jest niezbędne dla zachowania ich żywotności i zdolności kiełkowania. Nasiona mają różny...
Topielnik dla rzemieślniczych cukierników, który pozwoli zawsze mieć w gotowości różne gatunki czekolady. Rozpocznij wytwarzanie...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Uzyskanie czekolady wysokiej jakości wymaga specjalistycznych rozwiązań konszowania. Niezbędne jest zapewnienie precyzyjnego sterowania temperaturą i...
Konszowanie odgrywa istotną rolę w rozwijaniu smaku czekolady. Prowadzenie prób laboratoryjnych i prace rozwojowe wymagają...
Maksymalna wszechstronność przy regulacji ciśnienia, temperatury i ich tempa przyrostu oraz ustawień pozwala pakować w...
System sortowania pustych butelek działający na zasadzie bariery świetlnej. Pozwala on wykrywać butelki o odmiennej...
Rozbudowany i bardzo zróżnicowany system inspekcji zarówno skrzynek i butelek, pozwalający na przekierowanie skrzynek do...
Oferowane owijarki folią stretch to jedne z najbardziej uniwersalnych, automatycznych owijarek ze stołem obrotowym w...
Automatyczne sklejanie pudeł tekturowych może przyspieszyć proces produkcyjny. Pudła mogą być sklejane taśmą, lub w...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.