Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejMrożenie wielkotonażowe wymaga zwykle zaangażowania urządzeń znacznych rozmiarów zajmujących dużą powierzchnię produkcyjną. Wymóg wysokiej wydajności...
Rozmrażanie tradycyjne jest często procesem długotrwałym, gdyż jest hamowane poprzez opór termiczny materiału. Wolne rozmrażanie...
Właściwe przechowywanie nasion jest niezbędne dla zachowania ich żywotności i zdolności kiełkowania. Nasiona mają różny...
Produkcja kremów, sosów, ragout, mieszanek gotowych do pieczenia i gotowych produktów wymaga etapów mieszania, ogrzewania...
Jest używany przy produkcji czekolad na większą skalę i jest umieszczany za stanowiskiem powlekania, oblewania...
Wszechstronny układ chłodzenia do produktów oblewanych lub obsypywanych. Wszechstronne możliwości chłodzenia produktów czekoladowych Przenośnik EBELT...
Topielnik dla rzemieślniczych cukierników, który pozwoli zawsze mieć w gotowości różne gatunki czekolady. Rozpocznij wytwarzanie...
Służy do chłodzenia produktów one-shot lub bloków czekolady. Rozpocznij chłodzenie z wysoką wydajnością produkcji, dysponując...
Idealny tunel do półzautomatyzowanych linii produkcyjnych. Rozpocznij chłodzenie czekolady w delikatnych warunkach i z wysoką...
Czas prażenia jest równie istotny dla tego procesu jak temperatura, w której się ono odbywa....
Maksymalna wszechstronność przy regulacji ciśnienia, temperatury i ich tempa przyrostu oraz ustawień pozwala pakować w...
System sortowania pustych butelek działający na zasadzie bariery świetlnej. Pozwala on wykrywać butelki o odmiennej...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.