Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejOferująca szerokie możliwości i łatwa w obsłudze zautomatyzowana temperówka przeznaczona dla rzemieślniczych wytwórni produktów z...
Jest przeznaczona głównie do podawania czekolady do oblewarek, małych depozytorek i układów dekorujących. Profesjonalne temperowanie...
Temperówka ciągła do procesu na średnią skalę. Rozpocznij produkcję, prowadząc opłacalny proces ciągły HST-150 firmy...
Czy rozwiązanie do oblewania czekoladą aktualnie stosowane w Twojej firmie powoduje, że tracisz pieniądze? Czy...
Jeżeli dotychczasowe temperówki do czekolady o budowie konwencjonalnej są przyczyną podwyższonych wydatków ze względu na...
Czy potrzebujesz obniżyć zużycie energii ze względu na rosnące koszty elektryczności lub bardziej restrykcyjne wskaźniki...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.