Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejZiarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Włączenie urządzeń do nakładania plomb do istniejących linii produkcyjnej wymaga dodatkowego sprzętu, miejsca i wydatków....
Niezawodność, jednostajna jakość nakłania i czas zmiany produktu to główne czynniki sukcesu w procesie nakładania...
Przy wydzielaniu konkretnej biocząsteczki, na przykład antyciał IgM lub cząsteczek wirusa lub wirusopodobnych zazwyczaj pierwszym...
Poziomy (poprzeczny) przepływ filtrowanego na filtrach HEPA powietrza pozwala stworzyć przestrzeń umożliwiającą wykonywanie czynności w...
Poziomy (poprzeczny) przepływ powietrza oczyszczanego na filtrach HEPA pozwala utworzyć obszar roboczy klasy 5 wg...
Pionowy (skierowany w dół) przepływ powietrza oczyszczanego na filtrach HEPA pozwala utworzyć obszar roboczy klasy...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.