Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejProdukcja kremów, sosów, ragout, mieszanek gotowych do pieczenia i gotowych produktów wymaga etapów mieszania, ogrzewania...
Oferująca szerokie możliwości i łatwa w obsłudze zautomatyzowana temperówka przeznaczona dla rzemieślniczych wytwórni produktów z...
Jest używany przy produkcji czekolad na większą skalę i jest umieszczany za stanowiskiem powlekania, oblewania...
Wszechstronny układ chłodzenia do produktów oblewanych lub obsypywanych. Wszechstronne możliwości chłodzenia produktów czekoladowych Przenośnik EBELT...
Jest to idealna maszyna do temperowania nadzień na bazie czekolady oraz czekolad smakowych Zacznij temperować...
Jest przeznaczona głównie do podawania czekolady do oblewarek, małych depozytorek i układów dekorujących. Profesjonalne temperowanie...
Temperówka automatyczna do produkcji szarżowej na średnią skalę. Rozpocznij temperowanie prowadząc energooszczędny proces HMT 100...
Temperówka ciągła do procesu na średnią skalę. Rozpocznij produkcję, prowadząc opłacalny proces ciągły HST-150 firmy...
Służy do chłodzenia produktów one-shot lub bloków czekolady. Rozpocznij chłodzenie z wysoką wydajnością produkcji, dysponując...
Idealny tunel do półzautomatyzowanych linii produkcyjnych. Rozpocznij chłodzenie czekolady w delikatnych warunkach i z wysoką...
Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...
Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.