Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejOferuje zamykanie podwójnych form „książkowych” stosowanych w produkcji jajek, kulek, muszelek i innych figurek trójwymiarowych....
Przeznaczona do produkcji na małą skalę lub prac laboratoryjnych w produkcji figurek czekoladowych. Niezależny ruch...
Służy do produkcji figurek czekoladowych na większą skalę Rozpocznij wielkoskalową produkcję szerokiej gamy figurek czekoladowych...
Oferująca szerokie możliwości i łatwa w obsłudze zautomatyzowana temperówka przeznaczona dla rzemieślniczych wytwórni produktów z...
Jest to idealna maszyna do temperowania nadzień na bazie czekolady oraz czekolad smakowych Zacznij temperować...
Jest przeznaczona głównie do podawania czekolady do oblewarek, małych depozytorek i układów dekorujących. Profesjonalne temperowanie...
Urządzenie służy do roztapiania i temperowania w celu ułatwienia ręcznego wylewania czekoladek do form. Rozpocznij...
Idealne urządzenie do zwiększania produkcji tabliczek lub nadziewanych czekoladek. Odlewanie tabliczek lub oblewanie od spodu...
Pozwala zautomatyzować proces odlewania pralin, tabliczek i babeczek w produkcji rzemieślniczej. Rozpocznij automatyzację procesu odlewania...
Temperówka automatyczna do produkcji szarżowej na średnią skalę. Rozpocznij temperowanie prowadząc energooszczędny proces HMT 100...
Temperówka ciągła do procesu na średnią skalę. Rozpocznij produkcję, prowadząc opłacalny proces ciągły HST-150 firmy...
Czy chcesz pracować z najbardziej delikatnymi, napowietrzanymi masami, zachowując najwyższą jakość produktów? Tradycyjne depozytory obchodzą...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.