Technologie dla przemysłu spożywczego

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 12 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...

Podłużna konsza do czekolady

Podłużna konsza do czekolady

Uzyskanie czekolady wysokiej jakości wymaga specjalistycznych rozwiązań konszowania. Niezbędne jest zapewnienie precyzyjnego sterowania temperaturą i...

Konsza do czekolady przeznaczona do mniejszych porcji i zastosowań laboratoryjnych

Konsza do czekolady przeznaczona do mniejszych porcji i zastosowań laboratoryjnych

Konszowanie odgrywa istotną rolę w rozwijaniu smaku czekolady. Prowadzenie prób laboratoryjnych i prace rozwojowe wymagają...

Młyn koloidalny

Młyn koloidalny

Do wytwarzania niezwykle drobnych emulsji i dyspersji o wysokiej jakości często wybierany jest homogenizator wysokociśnieniowy....

Młyn stożkowy

Młyn stożkowy

Gdy wśród surowców znajdują się zaglomerowane zawiesiny substancji ziarnistych lub krystalicznych, a proces wymaga stałego...

Młyn z tarczami korundowymi

Młyn z tarczami korundowymi

Do mielenia na mokro, mielenia cieczy o wysokiej lepkości lub past zawierających cząstki stałe, na...

Mieszalnik i rozdrabniacz do mieszanek czekoladowych

Mieszalnik i rozdrabniacz do mieszanek czekoladowych

Mieszanie miazgi oraz proszku kakaowego, cukru i lecytyny na małą skalę oraz rozdrabnianie wsadowe mieszanki...

Konsza mokra szarżowa

Konsza mokra szarżowa

Proces konszowania polega na rozprowadzania fazy tłustej i substancji z suchego kakao, które tworzą aromat....

Konsza mokra ciągła

Konsza mokra ciągła

Do cienkowarstwowej obróbki czekolady, mieszanin i mas czekoladowych. Oszczędność czasu, energii i powierzchni Konsza mokra...

Linia do mielenia miazgi kakaowej

Linia do mielenia miazgi kakaowej

Po uprażeniu i rozłupaniu ziaren czekoladowych (bez łusek) następuje proces mielenia. Obejmuje on przejście od...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.