Mielenie | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 3 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Rozdrabniacz do czekolady z chłodnicą

Ziarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.