Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejZiarna po zmieleniu wymagają dalszego zmniejszenia wielkości cząstek, zanim będzie można je umieścić w konszy...
Przy wydzielaniu konkretnej biocząsteczki, na przykład antyciał IgM lub cząsteczek wirusa lub wirusopodobnych zazwyczaj pierwszym...
Do wytwarzania niezwykle drobnych emulsji i dyspersji o wysokiej jakości często wybierany jest homogenizator wysokociśnieniowy....
Gdy wśród surowców znajdują się zaglomerowane zawiesiny substancji ziarnistych lub krystalicznych, a proces wymaga stałego...
Do mielenia na mokro, mielenia cieczy o wysokiej lepkości lub past zawierających cząstki stałe, na...
Mieszanie miazgi oraz proszku kakaowego, cukru i lecytyny na małą skalę oraz rozdrabnianie wsadowe mieszanki...
Po uprażeniu i rozłupaniu ziaren czekoladowych (bez łusek) następuje proces mielenia. Obejmuje on przejście od...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.