Oblewanie | Maszyny i urządzenia | Spożywczy

Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.

Czytaj dalej
Znalezione rozwiązania: 10 według Twoich kryteriów wyboru.
  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Maszyna do lukrowania w mniejszej produkcji

Maszyna do lukrowania w mniejszej produkcji

Powlekanie ziaren lub orzechów lukrem jest procesem powszechnie stosowanym przy wytwarzaniu wielu produktów piekarniczych, jednakże...

Maszyna do powlekania draży w małej skali

Maszyna do powlekania draży w małej skali

Powlekane draże i drażetki, takie jak migdały Jordan Almonds lub cukierki w twardej skorupce są...

Maszyna do obtaczania trufli czekoladowych

Maszyna do obtaczania trufli czekoladowych

Do automatycznego oblewania okrągłych trufli. Zacznij zwiększać produkcję, nie rezygnując z wysokiej jakości Maszyna do...

Kompaktowa oblewarka

Kompaktowa oblewarka

Opłacalna oblewarka do średniej wydajności produkcji. Rozpocznij wytwarzanie produktów oblewanych czekoladą na średnią skalę Do...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 10 kg

Opracowywanie nowych produktów, wytwarzanie specjalnych gatunków czekolady, badania laboratoryjne oraz własna produkcja wymagają maszyn do...

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Linia do przetwarzania kakao o wydajności 200 kg

Instalacja linii do produkcji czekolady pracującej w sposób jednostajny i wydajny może być niełatwym zadaniem,...

Podłużna konsza do czekolady

Podłużna konsza do czekolady

Uzyskanie czekolady wysokiej jakości wymaga specjalistycznych rozwiązań konszowania. Niezbędne jest zapewnienie precyzyjnego sterowania temperaturą i...

Konsza do czekolady przeznaczona do mniejszych porcji i zastosowań laboratoryjnych

Konsza do czekolady przeznaczona do mniejszych porcji i zastosowań laboratoryjnych

Konszowanie odgrywa istotną rolę w rozwijaniu smaku czekolady. Prowadzenie prób laboratoryjnych i prace rozwojowe wymagają...

Konsza sucha dwuwałowa

Konsza sucha dwuwałowa

Konszowanie pozwala zmniejszyć zawartość wilgoci w płatkach czekoladowych i jednocześnie usunąć niepożądane, lotne związki zapachowe....

Konsza sucha jednowałowa

Konsza sucha jednowałowa

Konszowanie na sucho powoduje redukcję wilgoci w płatkach czekolady i jednoczesne usuwanie związków lotnych i...

  • POPRZEDNIA
  • POKAŻ NA STRONIE
  • NASTĘPNA
Nie jesteś pewien czego szukasz?        
Zadzwoń do nas i powiedz, jaki proces Cię interesuje! Każde wyzwanie produkcyjne jest inne.
Jeśli nie będziemy mogli Ci pomóc, pomożemy znaleźć partnera, który może to zrobić.

Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.

Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.