Dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszego w swojej klasie doradztwa technologicznego, zarządzania projektami i usług serwisowych. Nasi inżynierowie pomogą zakładom produkcyjnym poprawić jakość produktu końcowego, a także bezpieczeństwo i wydajność linii produkcyjnych.
Czytaj dalejZbiorniki Adelpi o pojemności od 20 do 240 l z wysokiej jakości materiałów (stal nierdzewna...
Wilgotne warunki w otoczeniu, takie jak w klimacie tropikalnym stanowią wyzwanie dla osuszania ze względu...
Obszary uszkodzone przez rozlanie wody w celu zmniejszenia rozmiaru strat i przygotowania do odnowienia wymagają...
Nie w każdej sytuacji możliwe jest odprowadzenie wilgotnego powietrza z osuszacza obsługującego zamkniętą instalację. W...
Małe, zawilgocone obszary mogą przy osuszaniu sprawiać trudności, jeżeli w powietrzu panuje wilgoć. Tak zdarza...
Zamknięte szczelnie pomieszczenia mogą być trudne do osuszenia za pomocą urządzeń o konwencjonalnej budowie. Wilgotne...
Małe wilgotne przestrzenie stosowane do procesów technologicznych lub składowania towerów często wymagają nieskomplikowanego rozwiązania do...
Obiekty, w których wykorzystuje się dużą ilość wody mogą stwarzać wysokie zawilgocenie powietrza. Wysoka wilgotność...
Przy wydzielaniu konkretnej biocząsteczki, na przykład antyciał IgM lub cząsteczek wirusa lub wirusopodobnych zazwyczaj pierwszym...
Przy przetwarzaniu czekolady kolejnym po procesie kondycjonowania i fermentacji etapem jest prażenie w celu wydobycia...
Zaprojektowana do pracy z preparatami produktów biologicznych, farmaceutycznych i spożywczych oraz procesów zwiększania skali. Najlepsze...
Oferujemy rozwiązania dla przetwarzania wielorakich produktów przemysłu spożywczego. Kierujemy swoją ofertę do wyspecjalizowanych producentów żywności, w szczególności dla dostawców słodyczy i czekolady, napojów typu instant, gotowych zup, przypraw i sosów.
Aby być nadal inspiracją, dobrym doradcą dla naszych klientów pracujemy ściśle wraz z wyselekcjonowaną siecią partnerów międzynarodowych. Dbamy o to, aby nasi inżynierowie na bieżąco odbywali szkolenia z najnowszych procesów, konfekcjonowania czy techniki automatyzacji, a także poszukujemy szerszych horyzontów, trendów i innowacji.