Depozytor do karmelu, dżemów i toffi

Czy w Twoim przedsiębiorstwie używana jest linia do wytwarzania wielu produktów, do której przydałby się jeden depozytor pracujący z masami o niskiej i wysokiej lepkości? Wszechstronny, wielozadaniowy depozytor przeznaczony do nakładania mas o szerokim zakresie lepkości pozwoli zwiększyć wydajność produkcji i ograniczyć koszty.

Dynamiczny depozytor do karmelu, dżemów i kremów toffi, który można przystosować do potrzeb.

Aasted ETX to centralny depozytor zaprojektowany specjalnie do pracy z trudnymi masami o wysokiej lepkości, takimi jak karmele, toffi i „sucha/gęsta” czekolada. Może on także nakładać kawałki czekolady z wysoką prędkością i dokładnością.

Elastyczne możliwości konstrukcji depozytora umożliwiają pracę z cieczami o rzadszej konsystencji, takimi jak dżemy i likiery.

Wykonywany specjalnie według wymagań zamawiającego depozytor ETX może być wyposażony w mieszadło wysokoobrotowe lub tradycyjne, a wśród dostępnych opcji znajduje się wbudowany mechanizm podnoszenia form lub oscylacyjny ruch zasobnika w trakcie nakładania.

KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA

  • 10 000 kg/godz. i 45 ruchów na minutę w celu produkcji z wysoką wydajnością
  • Wysoka wszechstronność dzięki dostępnym opcjom
  • Możliwość pracy z kawałkami czekolady, masami o wysokiej lepkości i cieczami.

Aasted (http://www.aasted.eu) produkuje maszyny do temperowania, depozytory, oblewarki, tunele chłodnicze i linie do formowania.